Aigu Om! 2024

Jaapani eri

20. juuli 18.00-21.00

 Aigu Om küün

Epp Margna näitus “Mõned olulised asjad”

Tasuta

Aigu Om küüni kontserdikülastaja saab osa ka ühest erilisest näitusest. See on Võrumaa kunstniku Epp Margna maalide väljapanek “Mõned olulised asjad…”

MÕNED OLULISED ASJAD…
…on vahepeal need kõige lihtsamad ja argisemad. Nii iseenesestmõistetavad, et raske on neid enam isegi tähele panna. Need on oma aias kasvanud kartulid ja käsitsi kootud villased sokid, kassile tehtud pai ja pärnaõie tee, suitsusaun ja kuldrenetid… Need on asjad, mis teevad sind õnnelikuks päev päevalt vargsi ja vagusi ja ikka alati kõige muu vahele peidetult.

Mõned olulised asjad on sellised, et neist pole kirjutatud ei hümne ega maalitud ülistusi. Aga see ei muuda neid vähem oluliseks. See lihtsalt tähendab, et nende nägemiseks on vaja võtta hetk ja armastus, et märgata.

Selle näituse piltidel on 10 OLULIST ASJA. See on üks väike valik kõigest sellest, mida võinuks maalida ja eks aja jooksul see pildisari täienebki. Kindlasti on see valik inimeseti pisut erinev ja mõnda pildiobjekti saab võtta kui omasuguseid esindavat sümbolit. Neid kõiki seob aga see, et nad aitavad meid paremini elada.

Ja no kartul seob ju ikka eestlased kokku.
Head vaatamist ja äratundmist!

-Epp Margna-

Partnerid ja toetajad

Rehe talu

Rõuge kunstikuur